Roar Smelhus og Stig Grindahl gleder seg over å kunne lansere en ny konferanse og møteplass for hele byggebransjen med klima, miljø, og ventilasjon som essensielle temaer og fagområder

- Vi kan presentere et rikt og innholdsrikt program hvor hele verdikjeden er representert, og kan presentere et stort spenn av spennende foredragsholdere og spissede paneldebatter med engasjerte deltagere og temaer. Flere spennende prosjekter blir også presentert.

I foredragene settes det fokus på:
- Hvordan står det til med inneklimaet i våre bygg, og hva må gjøres
- Bransjens kompetanse - Hvordan styrke denne?, 
- Klarer ventilasjonsbransjen å levere på teknologi og løsninger?
- Hvordan skal vi ventilere gamle bygg? 
- Hvordan ser fremtiden ut for ventilasjonsbransjen? 
- Fokus på ombruk og sirkulær økonomi i prosjekter

Se programmet her

- Økt bærekraft oppnås ved bruk av teknologi, mer systemforståelse, forenklinger og stort engasjement rundt tekniske anlegg og løsninger. Vi må utfordre gamle rutiner, og gjeldende beste praksis, mer innovasjon fra tidligfase til gjennomføring og drift, påpeker Smelhus og Grindahl.
- Konferansens hensikt er gjennom 4 seksjoner og 3 paneldebatter å tydeliggjøre dagsaktuelle problemstillinger og gi forslag til løsninger og kompetanseheving for hele verdikjeden rundt tekniske løsninger i bygg, hvilke, hvorfor og hvordan. Vi må sammen styrke den faglige kompetansen i alle ledd.

Konferansens målgrupper er: Eiendomsselskaper, private og offentlige byggherrer, prosjektledere og rådgivere innenfor bygg, tekniske anlegg og teknologi, entreprenører og leverandører, og tekniske og driftsansvarlige av bygg

- Med lanseringen av ventilasjonsforum.no, ønsker vi å bli en tydelig aktør i ventilasjonsbransjen, og da er det naturlig å etablere arenaer og møteplasser hvor bransjefolk kan møtes for å diskutere og drøfte aktuelle problemstillinger og utfordringer, se muligheter, og ikke minst holde seg oppdatert på nyheter og teknologi fra leverandørene i bransjen.

Planen er å skape en tradisjon med denne konferansen, og vi har allerede med oss mange solide samarbeidspartnere som: Swegon, Ventistål, Camfil, Systemair, Belimo, Micro Matic, IV produkt, KRO Produksjon, og Bjerke Ventilasjon.

Til å lede oss gjennom konferansedagen har vi vært så heldig å få med Line Cecilie Lie, og Alicja Schilling som møteledere.

Konferansen ligger ute for påmelding, og påmelding kan gjøres her