– I Telemark ser vi en spennende utvikling i industrien og en bærekraftig omstilling – for eksempel batteriproduksjon. Innovasjon og grønn utvikling passer godt med Bryn Byggklima, som fokuserer på at anleggene våre til næring og industri skal være mest mulig energieffektive, sier Schøyen. 

– Fra vår Vestfold-avdeling i Stokke har vi allerede en tilstedeværelse i Telemark-området. Når vi nå etablerer avdeling på Nenset som ligger mellom Skien og Porsgrunn, vil de to avdelingene styrke og utfylle hverandre. Våre tjenester blir nå enda mer kortreist, sier Petter Helland, som er divisjonssjef for prosjekter.

Lokal mann skal drive avdelingen
– Jeg er oppvokst i Porsgrunn og er stolt over å være med på å skape noe på hjemplassen. Jeg gleder meg til å vise Telemark hvem Bryn Byggklima er, og hva vi kan, sier Dag-Erik Kristoffersen, prosjektleder Telemark.

Dag-Erik legger ikke skjul på at han er ute etter å rekruttere lokale talenter, og avslutter:

– Vi er en stor aktør som besitter høy fagkompetanse. Integritet gjennomsyrer bedriftskulturen i Bryn Byggklima, som er en trygg arbeidsplass. Vi ser etter flinke folk i Telemark.