Caverion er et internasjonalt konsern med 15.000 medarbeidere i ti land og hovedkontor i Finland, hvorav 2.400 medarbeidere er fordelt på 43 avdelingskontorer i Norge. Caverion er fageksperter innenfor alle tekniske fag og bygger nytt, rehabiliterer, utfører serviceoppdrag og drifter bygg, industri og infrastruktur.

– Triton er en svært god match for oss: de har erfaring med vår type virksomhet, en nordisk lederstil og har tilsvarende verdier som oss. Triton har sikret seg majoriteten av aksjene, og planen er å ta Caverion av børs. Jeg personlig tror dette vil være en flott mulighet for oss til å bringe Caverion til sitt fulle potensial og akselerere vår lønnsomme vekst, sier Jacob Götzsche, konsernsjef i Caverion i en pressemelding

Triton har i sin portefølje 49 selskaper med en samlet omsetning på drøyt 18 milliarder Euro. De har god innsikt i byggeindustrien og en lang historikk i denne typen investeringer.

– Jeg er glad for at Triton nå er vår majoritetseier, og vi kan alle være stolte av den positive fremgangen vi har hatt i Caverion. I våre samtaler med Triton har de vært tydelige på at de ønsker å fortsette å utvikle selskapet vårt i en videre positiv retning, i tett samarbeid med ledelsen vår. Vi vil fortsette vårt arbeid med fokus på våre kunder og vår daglige drift, sier Knut Gaaserud, administrerende direktør i Caverion Norge.