Bli kjent med Hansa Borg & Solera Norge

Steinar, vår operative tekniske teamleder har jobbet hos oss i over 50 år og skal nå over i pensjonistenes rekker. Han har vært med å lede våre faglig dyktige serviceteknikere og teamet i vest. Nå ser vi etter en erstatter som har ledererfaring og sterk teknisk innsikt.

Vi ønsker å være DET FORETRUKNE VALGET innenfor drikkevaresegmentene. Vi utfordrer status quo ved å gjøre det bedre hver dag på en morsom, smidig og bærekraftig måte og skaper gode og hyggelige øyeblikk for våre forbrukere.  

Hansa Borg & Solera Norge har en ledende markedsposisjon innen drikkevarer i Norge og har vært blant de mest innovative aktørene innenfor segmentet de siste årene. Selskapet, som er en del av Royal Unibrew, er representert innenfor samtlige drikkevarekategorier, med en stor portefølje av egenprodusert øl, cider, ferdigdrink, brus, energidrikk og mineralvann, komplementert med sterke, internasjonale merkevarer, både med og uten alkohol. Vi har en ledende posisjon innen vin og brennevin i det norske markedet, med spennende produkter fra produsenter over hele verden.

Vi ser etter en operativ teamleder som vil være en del av vårt serviceteknikerteam. Du vil være en av våre viktigste samarbeidspartnere for våre utelivskunder. Du vil jobbe med våre anerkjente nasjonale og internasjonale merkevarer, og vil være en del av et engasjert og dedikert team som er stolte over jobben vi gjør. Hos oss blir du en del av et inspirerende miljø, både faglig og sosialt. Høres dette spennende ut? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg!

Hva vil vi at du skal gjøre hos oss?

Som teknisk leder for området vil du ha personalansvar for totalt 6 dedikerte og faglig dyktige serviceteknikere. Disse skal du gi faglig støtte og lede. I tillegg vil du ha ansvar for egen kundeportefølje hvor du skal montere øl og vin-anlegg hos nye og eksisterende utelivskunder og rense tekniske anlegg i henhold til gjeldende rutiner. Du vil gjennomføre utvidelser og ombygginger av øl-anlegg hos våre kunder, samt reparasjoner og vedlikehold av teknisk utstyr. Du vil delta i avdelingens vaktordning og foreta utrykning ved behov.

Våre serviceteknikere er en viktig del av vårt kommersielle team innen uteliv og er salgsavdelingens forlengede arm hos våre kunder. Ditt serviceteam vil rapportere til deg.

For å lykkes i rollen ser vi gjerne at du har:

 • erfaring med å lede tekniske team
 • erfaring fra prosjektarbeid
 • fagbrev innen elektro, automasjon, mekanisk, kjølemontør eller lignende er en fordel
 • erfaring og kjennskap til Øl- & vin-teknisk utstyr er en fordel
 • monteringserfaring og god teknisk og mekanisk forståelse
 • er i god fysisk form
 • behersker norsk muntlig og skriftlig, i tillegg til å beherske noe engelsk.
 • førerkort Klasse B.
 • kan bruke Office pakken i daglig jobb
 • er strukturert og selvstendig og god på å prioritere
 • raskt kan sette deg inn i kundenes problemstillinger og finne gode løsninger
 • er nysgjerrig og elsker å utvikle deg og lære nye ting

Er vi en perfekt match?

Er du i ditt ess når du får lede og vise retning til dine medarbeidere? Liker du å ta i et tak sammen med folka dine? Trives du når du står ovenfor en teknisk utfordring og leter etter mulige og umulige løsninger? Er din superkraft å få med deg andre? Da vil du trives hos oss. Om du i tillegg deler vår interesse for teknisk arbeid og trives med å finne gode løsninger for kundene slik at vi kan bli best sammen – ja da er vi en perfekt match! Vi GLEDER oss til å høre fra deg!

For oss er personlige egenskaper minst like viktig som kompetansen du kommer med. For å lykkes som Teknisk teamleder uteliv må du trives med å jobbe systematisk og nøyaktig. Du bør være løsningsorientert, og trives i samarbeid med andre. Stillingen medfører personalansvar. 

Flinke folk har mange muligheter. Hvorfor skal du velge oss?

Hansa Borg & Solera Norge er en del av drikkevarekonsernet Royal Unibrew, som er et ledende multidrikkeselskap med sterke lokale merkevareporteføljer i Norden, de baltiske landene, Italia, Nederland, Canada og Frankrike. Med Royal Unibrew i ryggen skal vi utfordre de etablerte aktørene og offensivt ta andeler i markedet. Vi skal bygge og utvikle vår nåværende portefølje av egeneide merkevarer, vi skal utvikle porteføljen av merkevarer gjennom internasjonale partnerskap, vi skal lansere nye produkter og merkevarer og vi skal etablere oss innenfor nye kategorier. Vi er aktøren som skal drive trendene innenfor drikkevaresegmentene de kommende årene og være den foretrukne partneren til kunder som ønsker vekst! Ønsker du muligheten til å få utfordret deg selv og utvikle deg både faglig og personlig i en ambisiøs og engasjert organisasjon. Ønsker du å påvirke og ha en viktig rolle i videreutviklingen av Hansa Borg & Solera Norge som konsern? Vi ønsker å gjøre en forskjell, og vi håper du vil bidra.

Vi vil gjerne at du søker hos oss

Stillingen rapporterer til nasjonal teknisk leder, og du vil lede et team som strekker seg fra Bergen i sør til Trondheim i nord. Denne stillingen vil ha utgangspunkt i Bergen. Arbeidstid er 37,5 timer pr uke og stillingen inngår i avdelingens vaktordning. Stillingen innebærer noe reisevirksomhet, som i hovedsak er planlagt på forhånd. Vi tilbyr allsidige arbeidsoppgaver i et trivelig arbeidsmiljø. Vi er opptatt av at du skal få mulighet til å utvikle deg, både faglig og personlig. Stillingen vil innebære noe arbeid på kveld, og deltagelse på enkelte arrangementer på kveldstid og / eller helg vil forekomme under festivalsesong. Til stillingen tilbyr vi servicebil.

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser som, gode pensjons- og forsikringsordninger, AFP ordning, ansattgoder som bedriftshytter i inn og utland, treningsrom og gratis parkering.

Har du spørsmål til stillingen? Ta kontakt med nasjonal teknisk leder Rune Andre Nordgård på mobil 413 35 653.

Vi er opptatt av mangfold og ønsker flere damer på laget. Vi oppfordrer derfor kvinner til å søke!

Vi gjør oppmerksom på at grunnet GDPR har vi ikke anledning til å motta søknader via mail! 

Vi GLEDER oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist: 09.06.2024

Søk her

Om arbeidsgiveren:

Vi ønsker å være DET FORETRUKNE VALGET innenfor drikkevaresegmentene. Vi utfordrer status quo ved å gjøre det bedre hver dag på en morsom, smidig og bærekraftig måte.