– Med en sterk eier som Currentum bak oss vil vi fortsette å vokse organisk og ikke-organisk i det norske markedet, sier daglig leder Anders Ettre i Randem & Hübert AS i en pressemelding.
 
– Currentum har utstrakt virksomhet i Sverige og Finland, og det vil være naturlig å benytte seg av de synergier som eksisterer på tvers av landegrensene. Likevel er det viktig for oss at den lokale forankringen ligger i bunnen for vår videre utvikling i det norske markedet. Vi ser frem til å jobbe videre med både ledelse og ansatte i Randem & Hübert AS, sier Klas Larsson, konsernsjef i Currentum.  
 
Alle eierne som nå går inn finansielt i Currentum skal fortsette med aktiv innsats i Randem & Hübert AS. Selskapet skal fortsette i sin nåværende form og betjene næringskunder i offentlig og privat sektor.
  
– Currentums ambisjoner om lønnsom vekst innenfor våre foretrukne markedssegmenter sammenfaller med våre, og det var derfor et riktig tidspunkt å tenke større. Vi har mulighet til å styrke oss i flere regioner i Norge, samtidig som vi skal fortsette vår utvikling av profesjonelle tjenester innenfor prosjektleveranser og service, sier Jan Thoresen, styreleder i Randem & Hübert AS.