Samme høye ytelse

Cotes CL 26 er en effektiv og kraftig avfukter der vekten er presset ned til 10,9 kg.

– Vekten har ikke gått på bekostning av ytelse. Innmaten er den samme som i våre velkjente kvalitetsprodukter, understreker Brønlund.
Den største forskjellen fra andre produkter handler om «innpakningen». Den er laget av 50 % resirkulert grå plast og 20 % resirkulert oransje plast.

– Lav vekt gjør logistikken mye enklere. Den er lett å bære, også opp trapper og andre steder som ofte er trange. Og den tåler tøff behandling. Et ikke ukjent fenomen på travle og fulle byggeplasser, sier Brønlund.

Trinnløs regulering

Adsorpsjonsavfukteren kan fjerne opp til 1,1 kg fuktighet per time (ved 20 °C og 60 % RF) når den går for fullt. Det betyr for eksempel at du kan bruke den til å tørke ut vannskader i et rom på 100 m2.

– Den har også mulighet for trinnløs regulering av luftmengder. Det kan ikke mange konkurrenter kan skilte med, forteller Brønlund.

Ekstrautstyr for vinduer

Produsent Cotes har også lagt opp til enda enklere installasjon, for eksempel når du skal tørke ut en bolig etter vannskader. Adsorpsjonsavfukteren trenger ikke sluk, og har ingen brett som må tømmes. Den sender fuktighet ut via fuktig luft i ventilasjonsslanger.

– Ekstrautstyr gjør det enkelt å sende fukt ut gjennom vinduer, forteller Brønlund. Med en oppblåsbar pose kan du sende mye luft ut gjennom vinduer med små sprekker, for eksempel vinduer som står i låst stilling. I tillegg er avfukteren designet slik at du enkelt kan stable flere i høyden.