Helge har jobbet i TROX Auranor Norge AS siden august 1994, hvor han startet karrieren som operatør i produksjonen. 

- Helt i begynnelsen jobbet jeg i en avdeling som heter RIA. Den avdelingen lager rister som sitter på yttervegger. Funksjonen til en yttervegg rist er å sørge for at frisk luft kommer inn, og at lufta kommer ut igjen. Etter en tid flyttet jeg videre over til lakkeringsavdelingen, hvor jeg jobbet et par år. I 1995 åpnet det seg en mulighet i Oslo, og jeg var heldig og fikk ansvaret for et lager som vi drev der. Etter hvert gikk ferden videre til salgsavdelingen, sier Hornsrud.

I dag jobber Helge mye med å fange opp nye og potensielle kunder og prosjekter, og når han sier prosjekter, så handler det ofte om nye bygg og vedlikehold av eksisterende bygningsmasse ute i markedet. 
- Vi leverer ventilasjon- og inneklimaløsninger til alt i fra sykehus, flyplasser, skoler, hoteller, kontorlokaler, leilighetsbygg også videre.

Han har gått fra stillingen som Key Account Manager (KAM) i Oslo, til regionleder for avdeling Øst fra 1. desember 2023. 

Helges engasjement og dedikasjon til selskapet har vært en stor ressurs gjennom årene, skriver TROX Auranor avslutningsvis i pressemeldingen.