Skolen tilbyr et bredt spekter av utdanninger på både hel- og deltid. Årlig loses rundt 35-40 studenter gjennom et utdanningsløp innen klima, energi og miljø i bygg, i tillegg til andre relevante områder som FDV-tekniker, vann- og avsløpsteknologi, og FDVU-ingeniør.

- Studentene hos oss har ofte solide praktiske ferdigheter. Her fyller vi på med teorien som gjør at de kan løfte seg opp på et ledernivå, sier Anne Rørvik. 

Bygger sterke fagskoleingeniører 
Fagskolen Innlandet tilbyr studentene en unik mulighet for å utdanne seg til ingeniører med fagskolegrad. Det fokuseres på både teori og praksis, og studentene får muligheten til å jobbe med prosjekter som forbereder dem for utfordringene i arbeidslivet. De kan gjøre en jobb fra dag én.

- Arbeidsmetodikken gir studentene et solid grunnlag for en karriere, og de kan se frem til godt betalte jobber når de er ferdig med utdannelsen, forteller Arild Kvikstadhagen som underviser i studiet.

- Studenter med en praktisk bakgrunn, og som kombinerer dette med teori, er sterkt etterspurt i markedet. Jeg ser igjen mange av mine studenter i ledende stillinger.

Søknadsfristen er 15.april.