Falmac ventillator
Falmac ventillator

– I tillegg til lanseringen av vår designpremierte kjøkkenventilator med kun 10 centimeters høyde introduserer vi også den nye kolleksjonen Elements, som omgjør kjøkkenventilasjon til minimalistiske og multifunksjonelle møbler. Kolleksjonen har vi utstilt til stor begeistring rundt om i Norge, sier Eskil Mediaa i MT Nordic AS, som er selskapets norske importør.

Elements-ventilatorene bruker toppmoderne teknologi i modulære elementer som kan kombineres og integreres med ethvert moderne kjøkkeninteriør. Mulighetene innen funksjonalitet, stiluttrykk og tilleggsutstyr er mange.– Her er det plass til både motorer, fettfilter og høyeffektivt kullfilter. Multi-Air teknologien består av mange tette punkter med små ultrakompakte motorer som gir effektivt avtrekk og osoppfang langs hele overflaten. Denne løsningen er unik i markedet, sier Mediaa. 

Falmac Monlith
Falmac Monlith

Stillegående ventilasjon

Falmecs NRS motorer er også svært stillegående med en reduksjon på støynivå rundt 86 prosent i forhold til standard vifter på markedet. For å kunne utvikle banebrytende produkter samarbeider de tett med ledende og spesialiserte industrieksperter.

– Det som gjør at Falmec skiller seg ut blant konkurrentene er kombinasjonen av innovasjon og kvalitet innen både design og teknologi. Design kommer først, uten å gå på kompromiss med funksjonaliteten og ergonomien. Dette har ligget i hjertet av den italienske familiebedriften i over 40 år, sier Mediaa.

 

Vunnet designpriser

Selskapet har også vunnet flere internasjonale priser for sine design, som varierer mellom å være nesten helt usynlige og å løfte interiøret som en installasjon eller et kunstverk. De har blant annet blitt hedret av Archiproducts Design Awards, Good Design, European Product Design Award, IF Design Award, Iconic Awards og Reddot Design Award.