Den nye Cooler-enheten er egnet for LTR-seriens endekoblede modeller er en naturlig fortsettelse av Exvents  produktutvikling og møter markedets etterspørsel. I fjor vår slapp vi den svært anerkjente Svea Cooler-kombinasjonen, egnet for små rom. Deretter vil LTR-serien stå ferdig med kjøleaggregat i februar 2024.

LTR-seriens loftmodeller passer for mange typer rom og er populære i Norden. De finnes både på kontorer, i villaer og i rekkehus. Oftest plasseres aggregatene på loftet, på hems i kanten av taket eller på lignende trangere steder hvor en toppkoblet løsning ikke ville vært mulig på grunn av høyden.

I de ovennevnte rommene er det ofte ikke mulig å øke høyden på aggregatkombinasjonen, og nettopp derfor kan det nye kjøleaggregatet med kompressorkjøling installeres ved siden av, ikke oppå, ventilasjonsaggregatet.

Den nye Cooler-enheten integreres direkte med LTR-5 Z ventilasjonsaggregat, og kan også installeres i forbindelse med andre Exvent loftmodelle. 
Serien lanseres i februar 2024.

– Endringen i levekrav har stadig økt interessen for kjøling i ventilasjon. Etter utgivelsen av Svea Cooler har både designere og entreprenører bedt om en kjøleløsning for endekoblede aggregatmodeller. Vår nye enhet er den første som reagerer på markedets etterspørsel, påpeker Gard Skjelstad, salgssjef i Exvent Norge.