Ønsker du å jobbe med teknisk salg og er god på relasjoner ?

Östberg Norge er i utvikling og vi ønsker å styrke vår salgsorganisasjon i Norge. Vi søker etter en Regionsansvarlig Teknisk Salg for Region Øst, med base enten i Oslo, Akershus eller i Buskerud

Du bør ha salgserfaring fra ventilasjonsbransjen eller andre tekniske fag innen byggebransjen.

Vi kan tilby en spennende og utviklende jobb i et godt og trivelig miljø, med stor grad av selvstendighet hos en av Norges ledende ventilasjonsleverandører. Hos oss vil du bidra med å bygge gode relasjoner med våre etablerte kunder, og selvsagt finne nye kunder, med produkter av høyeste kvalitet.

Østberg Group har hovedkontor i Avesta i Sverige hvor vi har produksjon og produktutvikling. Her får man muligheten å komme for grundig opplæring og ikke minst se hvordan produktene blir produsert.

Vi søker deg som er en god relasjonsbygger og skaper tillit via god fagkunnskap. Du er målrettet, planmessig, strukturert og resultatorientert. Du må trives med oppsøkende salgsvirksomhet, og det er en fordel at du har et kontaktnett av installatører og grossister innen bygg, VVS eller elektro.

Vårt kontor ligger på Hvalstad i Asker, så du må trives med å være mest mulig «på veien» for å møte kunder. Det vil bli en til to dager på kontoret i Hvalstad og tre til fire dager "på veien", og man vil få god oppfølging hvor blant annet salgsleder vil komme å jobbe sammen med deg i din region.

Vi søker deg som er en god lagspiller, har evnen til å forstå kundens behov, er lyttende og ambisiøs.

Vi har et åpent og hyggelig arbeidsmiljø med god takhøyde, og hos oss vil du få muligheten til å bli hørt og sett, og ikke minst god opplæring via vårt Academy.

Stillingen rapporterer til Salgsleder i Norge.

Ønsket kompetanse/erfaring:

• Teknisk utdannelse eller lang erfaring innen ventilasjon eller andre tekniske fag.

• Kompetanse og/eller erfaring fra teknisk salg i byggebransjen.

• Gode kommunikasjonsevner i norsk muntlig og skriftlig

• Digital kompetanse innen Windows Office, CRM og ERP-systemer (gjerne Super Office og Visma).

• Førerkort kl.B.

Trives du med å være på farten og har erfaring med salg fra ventilasjonsbransjen eller andre tekniske fag innen byggebransjen, hører vi gjerne fra deg. For at søknaden skal bli vurdert, så må det sendes på mail.

Jobbsøknad og CV sendes Salgsleder Jan-Robin Antonsen på e-post: jan-robin.antonsen@ostberg.com

Hvis du har spørsmål angående stillingen, så ikke nøl med å ta kontakt med Jan-Robin Antonsen på telefon: 928 10 005

Søknadsfrist: Snarest

Östberg Norge er totalleverandør innen ventilasjon, sentralstøvsugere og vifter, og leverer løsninger for både bolig og næring over hele landet. Selskapet leverer kvalitetsprodukter og har en stor kundeportefølje bestående av store aktører i det norske markedet. I 2008 ble vi en del av det svenske ventilasjonskonsernet Östberg Group. Som konsern har Östberg Group en sterk International profil og produktene markedsføre gjennom egna salgskanaler og distribusjon i mer enn 75 land. Konsernet med datterselskap og tilvirkning i et antall land har drøyt 300 ansatte, og omsetter for ca. 500 MSEK. Nettside: https://no.ostberg.com