Vinny-Mpoy-NZ6_9810-web
Vinny Mpoy er selger på Aircoil i Norge siden august 2022.

Hva er fordelen med å regne selv?

Anders: Det er enkelt, fleksibelt og du får rett pris direkte i programmet. Du kan også teste deg selv i fred og ro, hva skjer for eksempel hvis du endrer temperaturen eller øker luftmengden?

Står du fast eller har spørsmål kan vi selvfølgelig hjelpe, selv om du har begynt å regne litt selv, er det bare en telefon eller e-post unna. Vi er aldri mer enn en telefonsamtale unna.

Vinny: Du kan se selv og velge hva som passer deg, forutsatt at du vet hva du vil. Hvis du ikke vet det, kan vi selvfølgelig hjelpe.

Er det lett å lære MasterSelection?

Vinny: Jeg var ganske ny i bransjen da jeg begynte å bruke programmet, men det tok ikke lang tid før jeg følte meg helt komfortabel med det.

Må du gjøre regnestykket selv?

Anders: Nei, absolutt ikke, men alternativet er der. Du kan gjøre alt, litt eller ingenting selv. Hvordan du velger å gjøre det er helt opp til kunden, vi bruker MasterSelection selv så resultatet blir det samme. 

Hvis du vil prøve å regne selv, men synes det er komplisert, får du hjelp. Vi er ofte raske til å svare på spørsmål og hopper gjerne inn i team for å veilede og vise hvordan ting skal gjøres.

Anders-Kalmliden-NZ6_9344-Edit-web-1
Anders Kalmliden jobber på Aircoil i Sverige og er ansvarig for utvikling og support på Aircoils beregningsprogram AC MasterSelection.

Hvordan kommer du i gang med MasterSelection?

Anders: Det er veldig enkelt. Du går bare inn på nettsiden vår og klikker på beregningsprogram. Der kan du fylle ut dine opplysninger og sende inn. Vi kommer da tilbake med en nedlastingslenke til programmet, samt brukerinformasjon.

Grunnen til at vi legger til alle nye brukere manuelt er for å få de riktige prisene direkte i programmet. 

Hva er kundenes respons på AC MasterSelection?

Anders: De er positive. Med det nye designet ble det også et stort løft som mange setter pris på.

Vil du vite mer om AC MasterSelection? 

Les mer på aircoil.no/beregningsprogram/​

Programmet er gratis.

ac-masterselection-logo__.jpg