- Med AMX er det nå mulig å opprettholde både atmosfærisk og termisk komfort i et lokale ved å tilføre frisk luft, kjøling og oppvarming etter behov. Dette skjer på en energieffektiv måte, og med et intuitivt og enkelt brukergrensesnitt. 

- Vi er naturligvis stolte over at vi utviklet et slikt produkt her i Aars. Vi leverer en enkel løsning til blant annet modulbygg og kontormiljøer. Hvor vi med én kompakt enhet nå kan håndtere både kjøling, varme og ventilasjon, nesten lydløst. Dette er teknologisk banebrytende. Det er det ingen andre som har laget før oss, sier Lasse Mikkelsen i Airmaster Danmark..  

Airmaster har klart å fjerne støy fra kompressoren slik at den kan monteres innendørs uten å øke lydnivået fra ventilasjonsenheten. Dette gjør anlegget gunstig for modulbygg, møtelokaler og kontormiljøer. 

Produsenten sier at ideen til anlegget oppsto for noen år siden, og har blant annet utviklet seg i tråd med byggetrendene som vokser i samfunnet.

- Med nybygg og dagens isolasjonsstandarder reduseres det faktiske oppvarmingsbehovet i mange lokaler – derimot ser vi et økende behov for kjøling, og derfor så vi på det som en klar fordel om vårt ventilasjonsanlegg kunne takle både kjøle- og varmebehovet, samtidig som det leverer frisk luft og dermed et sunt inneklima, sier Mikkelsen.

- Vi tror det finnes et marked for vår AMX, og vi har gledet oss til å dele nyhetene med både eksisterende og potensielle kunder og forretningspartnere.