Det skriver FLOW Group i en pressemelding. . 
 
FLOW Klima Oslo vil samarbeide tett med sine to søsterselskap FLOW Elektro Oslo Vest og FLOW Meisingset VVS, og sammen skape synergier både internt seg i mellom og eksternt overfor kundene.
 
Mathias Spolén Erstad (35) er ansatt som daglig leder i det nye selskapet. Erstad kommer fra stillingen som avdelingsleder for Oslo Klima Prosjekt i Bravida.
- Jeg tente veldig på muligheten til å være med å bygge opp et nytt selskap fra bunnen av basert på verdiene til FLOW som treffer meg veldig godt. Fokuset på kundene og medarbeiderne samt at systemer for ledelse, kompetanse og kvalitet allerede er godt etablert føles veldig trygt. 
 
Av utdannelse er Mathias elektriker med fagbrev Gr. L i bunn, før ingeniørutdannelse på OsloMet med Bachelorgrad innen Energi og miljø i bygg (VVS). 
- Med erfaring fra byggeplass som elektriker, rådgiver VVS, og prosjektleder og avdelingsleder hos entreprenør har jeg vært borti veldig mye fra flere sider av bordet. Denne erfaringen drar jeg nytte av daglig og gjør at jeg kan kommunisere godt med alle ledd. 
 
Markedet og kundene endrer seg raskt. Det stilles stadig strengere krav til teknikk, dokumentasjon og bærekraft. Fokuset til FLOW på innovasjon og kompetanse legger til rette for å begeistre kundene med kvalitet og gjennomføringsevne ved å levere det kunden ønsker til rett tid og kvalitet.  
 
- Vi er meget fornøyd med å få Mathias med oss på laget, og vi har stor tro på at hans engasjement, erfaring og kundefokus skal sørge for at vi raskt tiltrekker oss både ambisiøse og flinke medarbeidere, samt kunder som ønsker å få gode opplevelser uansett om de er innen drift og vedlikehold eller innen prosjektsegmentet, sier Mads Meisingset, styremedlem i FLOW Group.