- Vi er stolte av våre prestasjoner i starten av 2024. Med dedikerte ansatte og med lidenskap for kvalitet og innovasjon, har selskapet oppnådd milepæler og styrket sin posisjon som en pålitelig partner hos våre kunder, sier Karitha Indine Wold, teamleder og prosjektkoordinator i FLOW Pluss Norge 

- Vårt mål om alltid å levere over forventing på våre prosjekter og videreutvikle våre tjenester til våre kunder er et resultat av vårt engasjerte team og vår forpliktelse til å kontinuerlig forbedre oss.

Med en god start på året, er selskapet godt rustet til å fortsette sin vekst og til å være en pålitelig partner for sine kunder.

Starten på året har vært travel med varierte prosjekter, herunder nye byggeprosjekter og rehabiliteringer av eksisterende lokaler. Som en aktør i vekst innen bygging av store og små butikker og restauranter, klinikker, frisørsalonger og apoteker, har selskapet fortsatt å levere på sitt løfte om kvalitet, innovasjon og pålitelighet.

- Kunden skal vite at når de tar kontakt med oss, skal saken alltid løses effektivt, med god kvalitet i leveransen og til avtalt tid og pris, forteller Wold.

Hun forteller videre at de med en god portefølje av prosjekter samt spesialtilpassede drifts- og vedlikeholdsavtaler har selskapet ytterligere forsterket sin posisjon som foretrukket partner for kunder som ønsker ekspertise på prosjektledelse. 
- Vi er også blitt en ettertraktet samarbeidsparter for de som ønsker at alle drift- og vedlikeholdsoppdrag håndteres av oss som ekstern samarbeidspartner. Dette frigjør tid hos hovedkontorene til å fokusere på andre arbeidsoppgaver, mens de daglige og driftskritiske «ad hoc» henvendelsene kommer direkte inn til,og blir løst og fulgt opp av oss.

- Ved å tilby skreddersydde løsninger og med fokus på responstid og kvalitet, har vi sikret kontinuerlig og problemfri drift for våre kunder som står ute i butikk, apotek, restaurant etc. uansett hvor i landet de er lokalisert.

Til venstre i bildet står Håvard Hildrum, prosjektleder i FLOW Pluss Norge sammen med samarbeidspartnere under en ombygging på Jæren. Foto: Flow Pluss Norge